Värityskortit yrityksille

Värityskuvat soveltuvat markkinointimateriaaleihin tosi kivasti. Saat niillä yrityksesi markkinointiin ilmettä ja ideaa. Värityskortteja yrityksesi tiedoilla voit käyttää esimerkiksi asiakaslahjoina, tapahtumissa jaettavana materiaalina, lahjakortteina tai kiitos tilauksesta -kortteina. Värityskorteilla ilahdutat asiakkaitasi, ja lisäksi ne ovat edullisia.

lahjakortit

Värityslahjakortti on A6-kokoinen (2-puoleinen), eli normaali postikortti. Toisella puolella on värityskuva ja toisella puolella lahjakorttitiedot. Painettu laadukkaalle paperille, jota on hyvä värittää monenlaisilla kynillä.

HOMMA TOIMII NÄIN:

  1. Valitse mieluisa värityskuva Värityskuvakaupan seuraavista kategorioista: Yleiset värityskuvat, Mandalat, Mietelauseet tai Kehykset
  2. Valitse sopiva lahjakortin malli: A, B tai C.
  3. Tee tilaus lomakkeella ja ilmoita tarvittavat tiedot.
    Malleihin voidaan tehdä jotain ihan pieniä muutoksia, esim. jättää joku kohta pois tai lisätä. Fontti voidaan myös vaihtaa, jos se vain löytyy valikoimistamme.
  4. Suunnittelija lähettää nähtäväksesi vedoksen. Hintaan sisältyy yksi korjauskierros.
  5. Kun hyväksyt vedoksen, niin sen jälkeen noin kolmen viikon kuluttua saat valmiit kortit perille toimitettuna.
  6. Saat laskun Osuuskunta Lilithistä sähköpostiisi tai verkkolaskuna.


HINNAT:
50 kpl ........ 88€
100 kpl ..... 111€
200 kpl .... 144€

Hintoihin lisätään alv 24 %. Hinta sisältää myös toimituksen.


Jos mikään näistä malleista ei sovellu tarkoitukseesi, niin lahjakortin kääntöpuoli voidaan suunnitella täysin toiveidesi mukaan. Suunnittelun lisähinta on +55€ (+ alv 24 %).


Lahjakortti mallipohja A


Lahjakortti mallipohja B


Lahjakortti mallipohja C

Asiakkaiden kommentteja värityskorteista

"Päivin suunnittelema värityskortti yritykseni käyttöön on mahdollistanut mukavan tavan antaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hetki mielenrauhaa värittämisen parissa. Korttien tilaaminen sujui vaivatta ja ainoa ongelma oli valinnanvaikeus useiden ihanien kuvien väliltä!"

Maija Kaipiainen
Omatila

"Korttien toimitus ja tilaus oli nopeaa sekä helppoa. Kortit olivat juuri sellaiset mitä odotettiinkin. Ollaan saatu lahjakorteista paljon hyvää palautetta ja asiakkaat ovat tykänneet tästä väritysideasta kovasti. Yksi korteista esimerkiksi lähti liikkeestämme mustavalkoisena, mutta tuli takaisin pirteän värikkäänä."

Teemu Heiskanen
www.facebook.com/BaghdadBarbers

"Värityskorttien tilaaminen Päiviltä oli vaivatonta ja oikean lopputuloksen saamiseksi palloteltiin mallia sähköpostitse niin monta kertaa kuin oli tarve, asiakkaalla oli lupa muuttaa mieltäänkin välillä :) Mallin vahvistuttua toimitus oli jopa ennakoitua nopeampi. Suosittelen lämpimästi!"

Katja Haapakoski
Zip-Ilo

"Asiakas tilasi lahjaksi korun äidilleen ja halusi, että lähettäisin viestin korun mukana. Oli kiva kirjoittaa nätti kortti mukaan pakettiin. Myös yhteistyökumppaneille on kiva laittaa kortti omalla logolla lähetyksen mukaan. Eräs yhteistyökumppani lähettikin kuvan, kuinka hän oli kortin värittänyt :) Se oli mukava päivän piristys! Kortti käy kaupanpäälliseksi tai niitä voi jakaa mm. myyjäisissä tai tapahtumissa lapsille ja aikuisille :)"

Mirka Loukimo
www.jasmindesign.fi