Värityskortit yrityksille

Ihana idea, värityskortteja yrityksesi omalla logolla! Ilahduta asiakkaitasi - kortit ovat kiva pieni lahja esimerkiksi ostoksen yhteydessä tai järjestämässäsi koulutuksessa. Sopivat mainiosti myös lahjakorteiksi!

Voit ottaa kortteja myös jälleenmyyntiin. Jälleenmyyntihinnan saat määritellä itse. Värityskortit soveltuvat upeasti esim. kukkakauppojen ja lahjatavaraliikkeiden valikoimiin.

Valitse haluamasi malli yli 150 värityskuvasta. Taakse laitetaan logosi ja haluamasi teksti. Värityskuvaan on myös mahdollista lisätä tekstiä, esimerkiksi "Äidille" tai vaikka "Lahjakortti". Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä mihin kuvaan haluamasi teksti sopii! Saat nähtäväksesi vedoksen kortista ennen kuin kortit lähtevät painoon. Kääntöpuolen suunnittelussa käytettävissäsi on rajaton määrä luonnoskierroksia.

Tarjous: 2 x 100 kpl = 65 eur!

Tilaa viimeistään 25.3.2018

Hinnat:
1 x 25 kpl = 39 eur
3 x 25 kpl = 99 eur
5 x 25 kpl = 145 eur
1 x 50 kpl = 49 eur
3 x 50 kpl = 135 eur
4 x 50 kpl = 145 eur
1 x 100 kpl = 75 eur
2 x 100 kpl = 125 eur
1 x 200 kpl = 95 eur

Hintaan lisätään alv 24 %.
Laskun lähettäjä on Osuuskunta Lilith.
Kortit lähetetään painettaviksi kun lasku on maksettu.
Hintaan sisältyy toimitus suoraan painosta antamaasi osoitteeseen Suomessa. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Aiheita värityskuvissa on monenlaisia; on eläimiä, tyyliteltyjä ihmishahmoja, kasveja, maisemia, mandaloita, ja paljon abstrakteja kuvioita. Alla olevan painikkeen kautta voit ladata kuvaston, jossa on kaikki yli 150 värityskuvaa.

Kortit painetaan vahvalle paperille, jota on miellyttävä värittää niin puuväreillä kuin tusseillakin, samoin kuin geelikynillä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat toivoa tietyntyylisiä uusia värityskuvia, laita ihmeessä sähköpostia paivi@paivivesala.com niin vastaan mielelläni. Alla olevan painikkeen kautta pääset tilauslomakkeelle.