Värityskortit yrityksille

Ihana idea, värityskortteja yrityksesi omalla logolla! Ilahduta asiakkaitasi - kortit ovat kiva pieni lahja esimerkiksi ostoksen yhteydessä tai järjestämässäsi koulutuksessa. Sopivat mainiosti myös lahjakorteiksi!

Voit ottaa kortteja myös jälleenmyyntiin. Jälleenmyyntihinnan saat määritellä itse. Värityskortit soveltuvat upeasti esim. kukkakauppojen ja lahjatavaraliikkeiden valikoimiin.

Valitse haluamasi malli yli 150 värityskuvasta. Taakse laitetaan logosi ja haluamasi teksti. Värityskuvaan on myös mahdollista lisätä tekstiä, esimerkiksi "Äidille" tai vaikka "Lahjakortti". Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä mihin kuvaan haluamasi teksti sopii! Saat nähtäväksesi vedoksen kortista ennen kuin kortit lähtevät painoon. Kääntöpuolen suunnittelussa käytettävissäsi on rajaton määrä luonnoskierroksia.

Hinnat:
1 x 25 kpl = 39 eur
3 x 25 kpl* = 99 eur
5 x 25 kpl* = 145 eur
1 x 50 kpl = 49 eur
3 x 50 kpl* = 135 eur
4 x 50 kpl* = 145 eur
1 x 100 kpl = 75 eur
2 x 100 kpl* = 125 eur
1 x 200 kpl = 95 eur

Hintaan lisätään alv 24 %.
Laskun lähettäjä on Osuuskunta Lilith.
Kortit lähetetään painettaviksi kun lasku on maksettu.
Hintaan sisältyy toimitus suoraan painosta antamaasi osoitteeseen Suomessa. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

*) Sama kääntöpuoli kaikkiin malleihin.

Aiheita värityskuvissa on monenlaisia; on eläimiä, tyyliteltyjä ihmishahmoja, kasveja, maisemia, mandaloita, ja paljon abstrakteja kuvioita. Alla olevan painikkeen kautta voit ladata kuvaston, jossa on kaikki yli 150 värityskuvaa.

Kortit painetaan vahvalle paperille, jota on miellyttävä värittää niin puuväreillä kuin tusseillakin, samoin kuin geelikynillä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat toivoa tietyntyylisiä uusia värityskuvia, laita ihmeessä sähköpostia paivi@paivivesala.com niin vastaan mielelläni. Alla olevan painikkeen kautta pääset tilauslomakkeelle.

Asiakkaiden kommentteja värityskorteista

"Päivin suunnittelema värityskortti yritykseni käyttöön on mahdollistanut mukavan tavan antaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hetki mielenrauhaa värittämisen parissa. Korttien tilaaminen sujui vaivatta ja ainoa ongelma oli valinnanvaikeus useiden ihanien kuvien väliltä!"

Maija Kaipiainen
www.omatila.net

"Korttien toimitus ja tilaus oli nopeaa sekä helppoa. Kortit olivat juuri sellaiset mitä odotettiinkin. Ollaan saatu lahjakorteista paljon hyvää palautetta ja asiakkaat ovat tykänneet tästä väritysideasta kovasti. Yksi korteista esimerkiksi lähti liikkeestämme mustavalkoisena, mutta tuli takaisin pirteän värikkäänä."

Teemu Heiskanen
www.facebook.com/BaghdadBarbers

"Värityskorttien tilaaminen Päiviltä oli vaivatonta ja oikean lopputuloksen saamiseksi palloteltiin mallia sähköpostitse niin monta kertaa kuin oli tarve, asiakkaalla oli lupa muuttaa mieltäänkin välillä :) Mallin vahvistuttua toimitus oli jopa ennakoitua nopeampi. Suosittelen lämpimästi!"

Katja Haapakoski
www.zipilo.fi

"Asiakas tilasi lahjaksi korun äidilleen ja halusi, että lähettäisin viestin korun mukana. Oli kiva kirjoittaa nätti kortti mukaan pakettiin. Myös yhteistyökumppaneille on kiva laittaa kortti omalla logolla lähetyksen mukaan. Eräs yhteistyökumppani lähettikin kuvan, kuinka hän oli kortin värittänyt :) Se oli mukava päivän piristys! Kortti käy kaupanpäälliseksi tai niitä voi jakaa mm. myyjäisissä tai tapahtumissa lapsille ja aikuisille :)"

Mirka Loukimo
www.jasmindesign.fi