Upea värityskuva yrityksellesi tilaustyönä

Onko sinulla asiakkaita tai yhteistyökumppaneita jotka ilahtuisivat rentouttavasta ja tasapainottavasta hetkestä arjen kiireen keskellä?

Haluaisitko, että ihanneasiakkaasi viihtyy sanomasi äärellä jopa tuntien ajan?

Haluaisitko virittää hänet taajuudellesi, niin että hän kaikessa rauhassa aistii yrityksesi välittämää tunnelmaa ja ehtii sisäistää viestisi?

Mitä sinä haluaisit kertoa tulevalle asiakkaallesi yrityksestäsi - minkälaisia arvoja hehkut, miten haluat auttaa, mikä on sinun missiosi, minkälaisen tunnetilan yrityksesi tai palvelusi saa aikaan?

Yrityksesi tunnemaailman mukaan tehdyllä värityskuvalla voit sekä ilahduttaa olemassa olevia asiakkaitasi että välittää yrityksesi viestiä lempeällä tavalla kohderyhmällesi.

Assistenttipalveluyritys Askaremo Oy:lle tehtiin värityskuva, jossa haluttiin tuoda esiin järjestystä ja selkeyttä mutta lämminhenkisyys oli myös tärkeää.

Mitä värityskuvaan laitetaan?

Värityskuvaan voidaan piirtää esimerkiksi yrityksesi slogan tai joku muu haluamasi teksti, esimerkiksi inspiroiva mietelause. Keskiössä voi olla myös yrityksesi logo tai graafinen elementti. Piirtäminen tapahtuu intuitiivisesti toivomasi tunnelman mukaisesti. Lähtökohtina on sinun toimialasi, arvosi, ihanneasiakkaasi ja viesti jonka haluat värityskuvalla välittää.

Arkin alareunaan tulee yrityksesi logo ja haluamasi yhteystiedot. Minä laitan oman puumerkkini pienellä kuvan alareunaan. Värityskuvan koko on A4.

Miten homma toimii?

Värityskuvan piirtäminen on sinulle hyvin yksinkertainen prosessi. Et myöskään ota riskiä tilaamisessa, sillä saat valmiin värityskuvan laskuineen vain jos olet siihen tyytyväinen. Värityskuvaa ei suunnitella, siitä ei tehdä luonnoksia eikä siten myöskään luonnoskierroksia. Kuva piirretään intuitiivisesti toiveesi huomioiden ja se on kerrasta valmis. Jos hyväksyt vedoksen, saat kuvasta käyttökelpoisen tiedoston ja laskun. Jos et halua kuvaa, se ei haittaa, sillä voin käyttää kuvan muussa yhteydessä (ilman yrityksesi tietoja tietenkin) eikä sinun tarvitse maksaa mitään. Huomioithan arvioidun toimitusajan, joka vaihtelee vallitsevan tilausruuhkan mukaan.

Näin se menee:

 1. Tee tilaus lomakkeella, täytä huolellisesti tarvittavat kohdat
 2. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä
 3. Saat värityskuvasta vedoksen sähköpostiisi
 4. Sinulla on viikko aikaa päättää haluatko kuvan käyttöösi
 5. Kun hyväksyt kuvan saat käyttökelpoisen pdf-tiedoston (sähköpostiin) sekä laskun (antamaasi laskutusosoitteeseen)

Miten voin hyödyntää värityskuvaa markkinoinnissani?

Yrityksellesi tehtyä värityskuvaa voit käyttää monella tavoin. Tässä joitakin vinkkejä:

 • Laita värityskuva blogiisi tai nettisivuillesi, josta asiakkaasi ja ihanneasiakkaasi voi sen tulostaa.
 • Tulosta tai painata värityskuvia ja jaa niitä erilaisissa tapahtumissa, esim. messuilla, verkostoitumistilaisuuksissa, seminaareissa tai koulutuksissa. Värityskuvassa voi olla jopa tilaa muistiinpanoille.
 • Värityskuvasta saat hyvän aiheen somepostauksiin vaikkapa Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.
 • Ota valokuva, jossa värityskuva on väritetty joko kokonaan tai osittain ja käytä sitä somessa. Väritetty kuva on houkutteleva ja tyylikäs.
 • Lähetä tulostettava värityskuva sähköpostilistallasi.
 • Painata värityskuvasta postikortteja ja lähetä niitä asiakkaillesi kiitoslahjana tai joulukorttina.
 • Tulosta värityskuvia paperille ja laita väritettäväksi asiakkaillesi odotustilaan.
 • Käytä värityskuvaa markkinointimateriaaleissa, esim. esitteessä, lehtisessä tai asiakaslehdessä.
 • Laitetaan värityskuvaan inspiroiva lause tai tärkeä muistilista, josta asiakas voi värittää itselleen huoneentaulun.

Tilaustyönä piirretty värityskuva on täysin sinun omaisuuttasi kun olet maksanut laskun. Voit siis hyödyntää sitä niin paljon kuin haluat, ihan missä tahansa.

Minä saatan käyttää kuvaa referenssinä omilla sivuillani ja somessa. Teen aina linkin kuvista sinun sivuillesi, näin saat vielä extranäkyvyyttä yrityksellesi

Minkälaiselle yritykselle räätälöity värityskuva sopii?

Tilauksesta tehty värityskuva sopii minkä alan yritykselle tahansa. Värittäminen edistää mielen hyvinvointia. Jos koet että haluat jakaa asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi positiivisuutta ja hyvää oloa niin silloin oma värityskuva on juuri sinun yrityksellesi täydellinen valinta! Erityisen hyvin värityskuva sopii palvelualan yrityksille, esimerkiksi:

 • Koulutus- ja asiantuntijapalvelut
 • Hyvinvointialan yritykset
 • Siivous- ja kotipalveluyritykset
 • Matkailualan yritykset
 • Piha- ja puutarha-alan yritykset
 • Kahviot ja ravintolat
 • Lääkäripalvelut
 • Liikunta-alan yritykset
 • Sihteeri- ja assistenttipalvelut

Tilaa yrityksesi tunnelman mukainen värityskuva nyt

Tilaa jo tänään, sillä toimitusaika vaihtelee ruuhkatilanteen mukaan, saattaen olla useitakin viikkoja. Alla näet arvion toimitusajasta, pyrin pitämään sen mahdollisimman hyvin ajan tasalla.

295 eur

Hintaan lisätään alv 24 %.

Laskun lähettää Osuuskunta Lilith.
Arvioitu toimitusaika tällä hetkellä: kolme viikkoa.

Saat valmiin kuvan ja laskun vain jos hyväksyt vedoksen, eli et menetä mitään jos tulet toisiin ajatuksiin tai kuva ei miellytä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin, jos vielä joku askarruttaa. Laita sähköpostia.

Alla olevasta napista pääset tilauslomakkeelle, jolla voit tehdä tilauksen näppärästi.