Mielikuvia vol 2 värityskirja

Väritä itsesi onnellisten mielikuvien maailmaan, jossa lempivärisi leiskuvat sydämeesi iloa ja kauneutta. Mielikuvia vol 2 -värityskirjassa jatkuu Vedic Art -taiteilija Päivi Vesalan taidokas ja riemastuttava piirustustyyli. Kirjassa on monipuolinen kattaus erilaisiin mielentiloihin sopivia, rakkaudella piirrettyjä värityskuvia. Näiden mielikuvien värittämiseen et kyllästy! Kuvat on painettu vain paperin yhdelle puolelle.

Kirjasta on kaksi versiota, sisältö on molemmissa sama:

Mielikuvia vol 2 värityskirja
Rengaskirja
100 Sivua
ISBN 978-952-330-716-2

Mental Images vol 2 colouring book
Pehmeäkantinen
100 Sivua
ISBN 978-952-330-721-6

#mielikuvia_vol2 instagramissa

Arvostelut

"Mielikuvia vol 2 sisältää väritettävää moneen makuun. Osa piirroksista on vahvoja graafisia viivoja, osa taas on täynnä herkempiä pikkuisia yksityiskohtia. Kiemuroita, koukeroita. Aaltoja, laineita. Mandaloita ja muita kukkamaisia kuvioita. Pyykkejä roikkumassa narulla, simpukoita hiekkarannalla, kaloja uimassa meressä, kumisaappaat vesisateessa, maitolaituri metsän reunassa. Minua viehättävät erityisesti kuvat, jotka ensisilmäyksellä näyttävät esimerkiksi kukkaniityltä, mutta tarkemmin kuvaa katsottuaan siitä löytääkin muun muassa pöllön ja perhosen."

Luetut.net -blogi 3.7.2016


"Kuviin on nimittäin kätketty aarteita! On lintuja, maisemakuvia, vuoristoa, kukkia... Nämä värityskuvat tuovat löytämisen ilon ja saavat
aivan eri tavalla ajattelemaan värittämisestä. ... Kun saan käteeni tällaisia KOTIMAISIA herkkuja, niin minä vaan innostun täysillä ja pakko alkaa kirjoittamaan sinullekin. En tahdo itselläni pitää näitä salassa, vaan toivon sinunkin löytävän mielenrauhan ja ilosanoman tällaisessa muodossa."

Inspiration-blogi 29.8.2016

osta Mielikuvia vol 2

Kirjan kuvat