Mielikuvia vol 1 värityskirja

Anna mielikuvituksellisten mielikuvien viedä sinut värittämisen ihanaan maailmaan! Mielikuvia-värityskirja on koottu Vedic Art -taiteilija Päivi Vesalan intuitiivisesti piirtämistä upeista kuvista. Kirja on mielenkiintoinen sekoitus abstrakteja ja tunnistettavia aiheita. Näe kuvat omalla tavallasi ja luo niihin värittämällä sinun mielikuviesi mukaiset tunnelmat. Kuvat on painettu vain paperin yhdelle puolelle.

Kirjasta on kaksi versiota, sisältö on molemmissa sama:

Mielikuvia vol 1
Rengaskirja
100 Sivua
ISBN 978-952-330-127-6

Mental Images vol 1 colouring book
Pehmeäkantinen
100 Sivua
ISBN 978-952-330-720-9

kommentit

"Kirjassa on monipuoliset ja ihanat kuvat, jotka inspiroivat käyttämään värejä. Kuvia värittää ilokseen :) "

Liisa, Vantaa

"Lempivärityskirjani! Yksissä kansissa erilaisiin fiiliksiin ja tyyleihin sopivia kuvia. Jotkut on ihania tusseille ja toiset kiljuu kokeilemaan jotain muuta."

Kati Komaroff, Järvenpää

"Kirjassa on tosi hyvä paperi. Tykkään myös siitä, että saa käyttää itse mielikuvitustaan kun kaikki kuvat eivät ole esittäviä."

Maria, Tampere

#mielikuvia_vol1 instagramissa

Arvostelut

"The illustrations are lovely and right up my alley with a mix of quirky, imaginative and expressive images ranging from very detailed to very bold. Some pages are drawn with thin spidery outlines while in other images, the black ink almost dominates the design."

A million colours blog 30.5.2016


"Päivi Vesalan Mielikuvia vol 1 on kotimaisten värityskirjojen aatelia. Vesala tarjoaa väritettävää kaikkiin fiiliksiin minulle, jolla on välillä abstraktimpia kausia ja joka välillä taas värittelee mieluummin vaikkapa luontoaiheisia piirroksia. Kesälomareissulle lähtiessäni nappaan ehdottomasti tämän mukaani, kirjan monipuolisten värityskuvien ja kierreselkäisyyden takia."

Luetut.net -blogi 5.6.2016


"Kuvat ovat omaleimaisia, enkä muista nähneeni yhdessäkään värityskirjassa samanlaista tyyliä. ... Välillä olen seikkaillut kuvissa perisuomalaisella rantaniityllä ja väliin Meksikon erämaissa. Muotokieli on kuitenkin jotenkin niin suomalaista, että kuvien värittämisestä tulee hyvä mieli. ... Toteutus on erittäin toimiva ja helposti lähestyttävä. Kirja saa minulta 4½ tähteä viidestä."

Marian värikäs maailma -blogi 14.6.2016


"Voin paljastaa, että tämä kirja onkin sänkyni vierellä yöpöydän laatikossa kynien kanssa odottamassa minun lepohetkiä. Se tunne, kun
löytyi värityskirja, joka oikeasti on HYVÄ"

Inspiration-blogi 8.8.2016

osta mielikuvia vol 1

Kirjan kuvat