Kvanttihyppy taiteilijaksi -valmennus

Haluaisitko taiteilla, mutta sinusta tuntuu että et osaa, et ole tarpeeksi itsevarma ja oma tyylisikin on vielä hakusessa? Loistaako luovuutesi poissaolollaan, tai ainakaan et saa siitä kunnollista otetta? Tuskastuttaako tämä kaikki sinua niin, että et saa edes aloitettua?

lähdetään yhdessä etsimään kadonnutta luovuuttasi

Kvanttihyppy Taiteilijaksi -luovuusvalmennuksessa otetaan pieniä, mutta merkityksellisiä askeleita (kvanttihyppyjä) kohti Taiteilijuuttasi.

Luovuutta avaavien tehtävien avulla pääset irti epävarmuudestasi ja alat nauttia taiteilusta. Aloittamisen kynnys madaltuu ja opit irrottelemaan. Tavoite ei ole saada aikaan hienoa taidetta eikä opetella taideoppeja, vaan löytää sisältäsi se lapsi joka leikittelee värien kanssa.

löydä taiteilun ilo ja vapaus

Olen taiteillut niin kauan kuin muistan. Vuosikymmenien aikana olen löytänyt tekemisen ja kokeilemisen kautta hyviä keinoja, joilla olen saanut pidettyä luovan virran päällä, jatkuvasti.

Olen löytänyt tekemisen ilon ja oman tyylini. Minulla ei ole minkäänlaista tyhjän paperin kammoa. Minulla ei ole koskaan vaikeuksia aloittaa taiteilua, en tarvitse siihen edes inspiraatiota.

Haluan jakaa omat hyvät keinoni kanssasi, jotta sinullakin olisi mahdollisuus päästä luovuuden ihmeelliseen taikamaailmaan. Olen oppaanasi ja tukenasi löytöretkelläsi.

kuuden viikon whatsapp-valmennus

Kvanttihyppy Taiteilijaksi on kuuden viikon mittainen luovuusvalmennus, joka toteutetaan henkilökohtaisin WhatsApp-viestein. Joka maanantai ja torstai saat inspiroivia luovuustehtäviä.

Olen käytettävissäsi WhatsAppissa koko valmennuksen ajan ja vielä kaksi viikkoa sen jälkeen. Voit kysyä minulta mitä tahansa valmennukseen ja luovuuteen liittyvää.

Luovuus löytyy tekemällä, joten tehtäviin kannattaa varata aikaa vähintään pari tuntia viikossa. Mitä enemmän käytät aikaa tehtäviin, sitä lähemmäs luovaa ydintäsi pääset.

Valmennus alkaa tilauksen jälkeen seuraavana maanantaina. Sitä ennen saat tietopaketin luovuudesta ja käytännön asioista.

Voit osallistua myös ystäväsi kanssa yhtä aikaa samassa WhatsApp-ryhmässä. Silloin voitte tsempata toisianne. Duovalmennus on hieman edullisempi.

HINNAT (sis. alv 24 %)

Yksilövalmennus: 122€
Duovalmennus: 88€ / henkilö

Valmennuksessa tarvitset seuraavia välineitä:

  • Maalausvälineitä, esim. akvarellit, akryylit, guassit + siveltimet
  • Värikyniä, esim. puuvärit, väriliidut
  • Erilaisia tusseja, hyviä olisi esim. maalitussit (Posca tms)
  • Mustia permanent-tusseja, ainakin ohut ja vähän paksumpi
  • Lyijykynät
  • A4-kokoinen luonnoskirja
  • A5-kokoinen luonnoskirja tai -vihko, joku sinua inspiroiva
  • Akvarellipaperia ja piirustuspaperia
  • Sakset ja liimaa
  • Kirkasta gessoa jos mahdollista